Ik wil wel, maar mijn

hart klopt niet

Peter Busch loopt voor goede doelen!

Op zondag 10 april 2011 gaat Dordtenaar, Peter Busch, 51 jaar, voor het eerst de marathon van Rotterdam lopen. Aan deze sportieve prestatie wil hij twee goede doelen verbinden, t.w. Stichting Hartekind en Stichting Hill Tribes` Children.

De goede doelen

Stichting Hartekind zet zich in voor het stimuleren en financieren van wetenschappelijk relevant onderzoek ten behoeve van kinderen met een aangeboren hartafwijking. Het tweede goede doel, Stichting Hill Tribes` Children, financiert een tehuis in Noord-Thailand voor armlastige kinderen die anders veelal op straat zouden moeten leven, met een grote kans om in de criminaliteit of de prostitutie te belanden. Beide stichtingen hebben uw steun hard nodig!

Hoe kunt u deze doelen steunen?

U kunt Peter steunen in zijn actie om zoveel mogelijk geld op te halen voor de zojuist genoemde organisaties. Dit kunt u doen door een mail te sturen aan info@hartekind.nl met de volgende gegevens:

Wij sturen uw gegevens dan aan Peter door.

Bij een totaal sponsorbedrag van 1000 euro zal Peter de laatste 2 kilometers in een waar “Buzz (of: Busch) Light year” pak de marathon afronden. Dat betekent een extra handicap voor al zo`n loodzware marathon; maar dat heeft Peter graag over voor Stichting Hartekind en Stichting Hill Tribes` Children! Hopelijk levert dit voor u een extra stimulans op om Peter te sponsoren.

“Verdubbelaar”

Peter loopt voor het eerst een marathon. De ervaring leert dat Peter 10 kilometer loopt binnen zo`n 55 minuten. Op 10 april zal hij voor het eerst de marathonafstand van iets meer dan 42 kilometer in één keer afleggen. Op zich al een hele prestatie! Maar hij wil dit ook nog eens doen in een scherpe beginnerstijd van maximaal 4 uur en 12 minuten (gemiddeld 10 km per uur). Om zijn poging kracht bij te zetten (maar natuurlijk ook om de goede doelen extra te steunen), is er de “verdubbelaar”: u geeft dan toestemming voor een verdubbeling van uw sponsorbijdrage, in het geval Peter de marathon loopt in minder dan 4 uur en 12 minuten. Dit moet u dan wel nadrukkelijk in uw mail aangeven!

Fiscaal aftrekbaar

Beide goede doelen zijn door de fiscus aangewezen als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI), zodat uw sponsoring in veel gevallen fiscaal aftrekbaar kan zijn.

Deel dit bericht op:  

Laat uw reactie achter

Velden voorzien van een   zijn verplicht

 
 
 
 
 
 
 
Kind zijn, hart nodig! ANBI Keurmerk goed besteed CBF erkend