Ik wil wel, maar mijn

hart klopt niet

Oproep: Schaatsen voor Hartekinderen!

Wij zijn op zoek naar echte schaatsliefhebbers, die een sportieve uitdaging niet uit de weg gaan.
Wij gaan schaatsen op de Weissensee in Oostenrijk op 27 januari 2012. Met deze actie willen wij 50.000 euro aan sponsorgeld bij elkaar schaatsen voor onderzoek naar aangeboren hartafwijkingen. Onderzoek dat zo broodnodig is!
Help ons dit doel te bereiken en bind je schaatsen onder! Dr. J.L.M. Strengers, hoofd afdeling Kindercardiologie van het Wilhelmina Kinderziekenhuis/UMC Utrecht, schaatst ook mee!

Wat gaan we doen?
Met Stichting Hartekind schaatsen op de Weissensee in Oostenrijk op 27 januari 2012. Je kunt kiezen uit de volgende afstanden: 50 - 100 - 150 of 200 km.

De Alternatieve Elfstedentocht Weissensee (AEW) is buiten Nederland het grootste schaatsevenement ter wereld. Jaarlijks reizen ruim 6.000 schaatsers en schaatsliefhebbers naar het Oostenrijkse bergmeer in Karinthië voor twee weken schaatspret in een unieke omgeving.

Wat willen we bereiken?
Stichting Hartekind is het enige fonds in Nederland, dat zich uitsluitend inzet voor kinderen met een aangeboren hartafwijking. Wij willen ervoor zorgen dat de grote, groeiende groep Hartekinderen permanent de zorg en aandacht krijgt die ze verdient. Met deze actie willen wij 50.000 euro aan sponsorgeld bij elkaar schaatsen voor onderzoek naar aangeboren hartafwijkingen. Onderzoek dat zo broodnodig is!

Dr. J.L.M. Strengers, hoofd afdeling Kindercardiologie van het Wilhelmina Kinderziekenhuis/UMC Utrecht, schaatst ook mee, want:
“Kinderen met aangeboren hartafwijkingen hebben tegenwoordig een veel betere en langere toekomst dan in de vorige eeuw, toen begonnen werd met het opereren van aangeboren hartafwijkingen. De kwaliteit van leven van patiënten met aangeboren hartafwijkingen is echter lang niet altijd vergelijkbaar met volledig gezonde kinderen.
Om die kwaliteit te verbeteren is veel onderzoek nodig, zowel naar wat bereikt is, waarvan we immers kunnen leren, als naar wat er misschien in de toekomst mogelijk is. Stichting Hartekind is uniek, omdat zij zich specifiek voor deze doelgroep inzet en verdient daarom ons aller steun.”

Hoe help je ons?
Iedere deelnemer die voor Stichting Hartekind schaatst, stelt zich garant voor minimaal € 750,-- aan sponsorgeld. Wij bieden je ondersteuning om zoveel mogelijk sponsors te vinden.

Inschrijven / lid worden:

Inzamelingsactie starten:

Nadat je ingeschreven bent voor de toertocht, start je natuurlijk met trainen en het inzamelen van het sponsorgeld. Meld daarom hier je sponsoractie aan en maak je eigen fondsenwerfpagina: registreren

Sponsoren gezocht!
Buiten actieve schaatsers zijn wij ook op zoek naar gulle sponsors voor bv.:

We staan open voor allerhande suggesties. Laat het ons weten als je ons wilt sponsoren, we hebben het hard nodig.

Stel ons niet teleur, we rekenen op jullie en zouden het geweldig vinden om met een grote groep naar de Weissensee af te reizen. Dus schrijf je in bij de AEW via 'Mijn Weissensee' en laat het ons weten door een mail te sturen naar info@hartekind.nl . Wij nemen dan contact met je op over het vervolg!

 

Deel dit bericht op:  

Laat uw reactie achter

Velden voorzien van een   zijn verplicht

 
 
 
 
 
 
 
Kind zijn, hart nodig! ANBI Keurmerk goed besteed CBF erkend