Ik wil wel, maar mijn

hart klopt niet

Golf mee op 8 oktober en steun Hartekind !

Montagne Services organiseert op vrijdag 8 oktober een liefdadigheids- golftoernooi op golfclub Edda Huzid te Voorthuizen. Bedrijven krijgen de kans om zich met 3 personen in te schrijven en mee te golfen. Als zij de golfwedstrijd winnen, gaat er € 2.400 naar het door hen gekozen goede doel. Stichting Hartekind is dus op zoek naar enthousiaste golfers uit het bedrijfsleven die zich met hun bedrijf een dagje op de golfcourse willen vermaken.

Het toernooi
Een bedrijf kan deelnemen met drie personen voor een bedrag van € 950 (excl. btw). Het bedrijf kan vervolgens uit 36 goede doelen kiezen die zij op die manier direct met € 225 euro steunen. In totaal kunnen 40 bedrijven deelnemen. De spelvorm is best ball scramble en elk bedrijf speelt samen met een ander team. Beide teams strijden afzonderlijk voor de hoofdprijs. Door de beste vier teams is een mooi bedrag te winnen voor hun gekozen goed doel. De hoofdprijs is € 2.400, dat rechtstreeks naar het goede doel van dat winnende team gaat.

De organisator
Montagne Services organiseert al 16 jaar met succes golftoernooien voor goede doelen en maatschappelijke projecten. Met 25 toernooien hebben zij reeds netto
€ 450.000 opgehaald door middel van deelnamebijdragen en sponsoring van het bedrijfsleven. Montagne Services heeft in 2getbusiness de hoofdsponsor gevonden, het meest exclusieve zakelijk netwerk van Nederland.

“Dit golftoernooi is een uitstekende kans voor ondernemers om elkaar te ontmoeten en tegelijk een goed doel te steunen,” aldus Lars Bense, oprichter van 2getbusiness. “Ik ga een stapje verder omdat het onmogelijk was om te kiezen tussen de gerepresenteerde goede doelen. Het voelt goed om te laten zien dat 2getbusiness niet alleen zakendoen hoog in het vaandel heeft staan, maar ook geeft om onze minder toebedeelde medemensen en dieren.”

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen op de golfbaan
Montagne Services merkt dat er veel belangstelling is onder bedrijven om op deze wijze bij te dragen aan het werk van goede doelen. Het verenigt namelijk netwerken, klanten werven en relatiebeheer in een recreatieve omgeving. Tevens zal Montagne Services elke drie maanden een bijeenkomst organiseren voor alle deelnemende bedrijven inzake trends, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en andere relevante ontwikkelingen om succesvol te ondernemen.

Hoe schrijft u zich met uw bedrijf in?
Elk belangstellend bedrijf kan zich via deze link aanmelden en Stichting Hartekind kiezen: http://www.formdesk.com/montagneservices/goededoelen

 

Deel dit bericht op:  

Laat uw reactie achter

Velden voorzien van een   zijn verplicht

 
 
 
 
 
 
 
Kind zijn, hart nodig! ANBI Keurmerk goed besteed CBF erkend