Ik wil wel, maar mijn

hart klopt niet

Consumenten keurmerk voor Stichting Hartekind

Keurmerk Goed Besteed erkent Stichting Hartekind als goed doel. Het Keurmerk Goed Besteed heeft met zorgvuldigheid de criteria voor de beoordeling samengesteld en draagt bij aan een bredere transparantie van de diverse Goede Doelen in Nederland.

Komt mijn gift wel goed terecht?
Dan vraagt u zich vast wel eens af of dat goede doel dat u financieel steunt met uw gift te vertrouwen is of wat die organisatie nu eigenlijk doet. Wanneer een goed doel het Keurmerk Goed Besteed heeft, kunt u er van op aan dat er toezicht plaatsvindt op de genoemde organisatie. Dan weet u dat er controles zijn op het bestuur, beleid, bestedingen, fondsenwerving en verslaglegging van het bewuste goede doel.

Geen winstoogmerk
Het Keurmerk Goed Besteed is er niet op uit 'winst' te maken en heeft daarom geen commercieel karakter. Daarom een goede reden om het Keurmerk Goed Besteed aan te vragen met criteria die voor een ieder helder omschreven zijn. En uiteraard proberen wij de kosten voor alle organisaties eveneens in de hand te houden. Immers het maximale bedrag dient ten goede te komen aan de doelstelling(en) van de organisaties.

Via het Keurmerk Goed Besteed laat een aangesloten organisatie zien aan welke strenge criteria men heeft voldaan, waardoor de consument met meer vertrouwen tegen de organisatie met het keurmerk kan aankijken

Ga voor meer informatie over Keurmerk Goed Besteed naar www.kgb-online.nl

 

 

Deel dit bericht op:  

Laat uw reactie achter

Velden voorzien van een   zijn verplicht

 
 
 
 
 
 
 
Kind zijn, hart nodig! ANBI Keurmerk goed besteed CBF erkend